onsdag, juli 10, 2013

Andra äventyr

På hemmaplan igen. Det regnar. Det gör ingenting, ingenting alls. Solröda ryggar och nästippar behöver vila från solstrålar ett tag. I alla fall en dag. Eller två.
Det tvättas. In masse. Och packas om, än är inte sommaren slut. Den bästa på mycket, mycket länge. För att inte säga den bästa evver! Om någon frågar mig.
I morgon, i arla morgonstund tar jag Hjärtat i handen och vi styr kosan mot L übeck genom somrigt Sverige. Japps, det gör vi. Första resan tillsammans. Fast det är inte alldeles sant, när vi var ett par i ungdomens dagar, för en sisådär 35, 36  år sedan (ooooops vad tiden går) så var vi på semestrar både här och där. Till Bästa Mammans fasa åkte vi motorcykel överallt då och det var minsann före mobilernas tid. En Cina hade order att ringa från närmsta telefonkiosk när vi kommit fram till målet och det gjorde jag. Petade 25-öringar i automaten och gav mig till känna:
"Allt väl"!
Nu ska vi inte åka motorcykel utan tar bilen och Bästa Mamman får ett sms, det får hon, när vi är framme. Det har jag lovat!
På fredag åker kidsen till Andra Änden av Landet till farmorn och Stora Systern härbärgerar på Cypern sedan en vecka tillbaka, Vi vet då att sprida ut oss. Största Systern och katten får hålla ställningarna här hemma ett tag. Än är inte sommaren slut!

7 kommentarer:

  1. Det låter så jäkla bra, Cina! Internet finns det väl på semestern? Fast du kommer så klart inte att ha tid med oss? :-)

    SvaraRadera
  2. Du, vi är hemma, ni lär passera... Du vet vad jag menar eller hur?

    SvaraRadera
  3. Spader Madame: Jäkla bra är bara förnamnet för tilfället! Om jag hittar ett internet så letar jag upp er, var så säkra! ..... ;)!

    Ezter: Vi kommer från andra hållet.......... men. Man vet aldrig!

    SvaraRadera
  4. Andra hållet? E4an gäller väl? Eller?

    SvaraRadera
  5. Låter härligt, trevlig resa.

    SvaraRadera
  6. Jahaja, det är till att röra på sig! Ha en fin resa numero två <3

    SvaraRadera