torsdag, mars 28, 2024

Skärtorsdag

Jobbade ända in i kaklet idag. Eftermiddagsfikat förgylldes dock av att sonen kom förbi och drack kaffe. Jag ska vara lite kattvakt åt dem i helgen så jag fick lite råd. Det ska bli mysigt, gosa med katt igen.
Syrran hörde av sig, Herr L hade fått medicin utskrivet. Kunde jag hämta den? Prisa fullmakter på apoteket så det gick ju geschwint. Fram och tillbaka till herrn, 4 mil tur och retur, men han bjöd på kaffe och var så nöjd både med leverans och sällskap.
Jag blev dock inte så långvarig, hade beställt matvaror på nätet och de skulle hämtas innan klockan 19.00 i affären. Swosch tillbaka till stan, körde fram till affären, tryckte på en liten länk och vips, kom en personal ut med varorna och lastade in i bilen. Några varor var restade så jag åkte till lokala Ica för att komplettera. Skönt att ha det gjort. Hjärtats ungdomar kommer på påskafton, det är ju himla trevligt om en har något att bjuda på!
Tankade på vägen hem, utflykt i morgon med syster och svåger, tänkte vara förberedd och komma hela vägen …
Hem, lastade ur och in med alltihop i skåpen. Tog ett djupt andetag och vek ihop tvätten och la in den. Körde diskmaskinen och tömde soporna.
Får man ta helg nu?????


1 kommentar:

  1. Ja, nu får du ta helg! Vilken intensiv skärtorsdag du fick!
    Vi är på Smultronstället och hoppas få upp tältet idag. Men det blåser friskt, så vi får se. Glad påsk 🐣 Eval8

    SvaraRadera