fredag, september 02, 2016

När livet går i racerfart

Jobbat järnet. Förkyld. "Råkat" boka en resa, julmarknad i Wien i slutet på november, träffat terapeuten, lagat hur mycket mat som helst då tre personer ska ha middag och matlådor nästa dag, grattat Lilla Systern som fått fast jobb - frisörlärling - hurra!, konstaterat att kollektivtrafiken till stället hon jobbar på är USEL och efterlyst pendlare, skjutsat och hämtat nämnda unga dam, 8 mil t o r …. peppat den andra ungdomen fajtas med deppspöket och leder den här veckan med 1-0 - kunnat jobba - och jag har stupat i säng på kvällarna.
Idag FREDAG. Jag ska inte göra någonting förutom att åka en sväng bakpå hojen till ett finfint ställe och ligga i gräset ett slag, titta på molnen och dricka kaffe. Återhämtning på schemat. Viktigt!

2 kommentarer:

  1. Grattis till jobbet!!! Dumt med kommunikationerna bara... Hoppas det löser sig, så hon kommer igång med det hon vill. Sen den deppiga, han är ju så bra, så fin, en sån fantastisk kille, det måste vända! Han förtjänar så mycket att må bra! Ge honom en kram från mig, ger den honom en hundradel av glädjen hans kram i somras gav mig, så är det lite bra iaf! Jag blir fortfarande helt varm i hjärtat när jag tänker på det!

    SvaraRadera