måndag, december 31, 2018

Ring ut det gamla

Året som gått har bjudit på det mesta. Bröllop, begravning, sorg och glädje. Resor, äventyr, en massa jobb, träning, simning, soffhäng och så klimakterieresan. Den där som slog till i somras och vände upp och ned på mig och sen är ingenting sig likt. Typ. Hur man återerövrar sig själv? Inte en aning i de mörkaste stunderna men emellanåt glimrar jag till. 
Alla kidsen är nu utflugna och med det inträder en ny fas i livet, vilket också kräfva lite träning känner jag. Som att inte handla hem så mycket mat, att tvättmaskinen får köras halvfull och diskmaskinen??? Ska den fyllas innan körning så tar det lite tid .... att alla pryttlar, kläder och annat som strösslas omkring beror på mig, ingen annan att skylla på. Och så den där tystnaden! Som ljudkänslig borde det ju vara högtidsstunder i tysta radhuset men det är FÖR tyst. Som att själva livet är borta. Det är det ju naturligtvis inte, det pågår i allra högsta grad men inte så det hörs hos mig. Nåväl. Tidens gång, de är utflugna och jag är i trygg förvissning om att vingarna bär. 
Nyårsafton firas i Göteborg med Hjärtat. Lugnt och fint på hotellet. Precis som jag önskar att nästa år blir: lugnt och fint.
Gott nytt år! 

2 kommentarer: