lördag, mars 23, 2019

Gymet, blåst och en våffla

När jag rensat ännu en låda på deklarationer, kontoutdrag, hyresavier och jag VET inte allt, åkte jag och tränade. Vardagsrumsgolvet är fortfarande belamrat med olika högar men de börjar åtminstone bli sorterade. Och jag chockade mig själv genom att sätta in aktuella papper i en pärm. Med register. Vad ska det bli av allt detta???
På gymet var det tämligen lugnt. Det är skönt tycker jag som inte gillar att vara bland de fria vikterna t ex när det är massa folk där. Jag känner mig ofri då, mest vägen och rädd för att göra fel. Det är jag inte när jag är själv där, näe, då är jag som bäst.
Efter det passet tänker jag klappa mig på axeln för att denna vecka fått ihop tre styrkepass och ett simpass. Drar inga växlar på det, det har varit en bra vecka ur träningssynpunkt, har inte tänkt så mycket utan bara gått dit. Också en strategi. Hade tänkt ta en kopp kaffe utanför gymet där det ligger precis bredvid ån men det blåste för mycket. Hjärtat hörde av sig och vill bjuda på våfflor. Det kan han väl få! 

2 kommentarer:

  1. Bli bjuden på våfflor kan vara väl så bra som att fika utanför gymet!

    SvaraRadera