lördag, oktober 19, 2013

Framåt!

"Jag vill inte finnas"!
Depp-trollet gör vad det kan för att skugglandet ska få sitt.
"Det vill du visst".
"Du vet bara inte hur men jag ska visa dig".
Man kan ju inte veta om man gör rätt. Man kan ju rimligtvis bara gå på sin magkänsla och våga lita på den. Vara så livs levande man kan, precis som vanligt. Dra upp persiennerna, bädda sängen, ta fram frukost och duka frukostbricka. Det händer att jag bäddar fast ingen stiger upp. Det går att bädda runt. Tror på att störa. Vara vanlig.
Det ska kläs på, ätas och gås ut. Om så bara näsan kommer utanför dörren. Bra så. Frisk luft. Det är bra. Rätt som det är. Ger den klara höstluften energi och egna ben bär ett tag. Bra så! Ett steg i taget.
Även små steg blir en stig!

7 kommentarer:

  1. Blir så ledsen när jag läser... Alla borde vilja finnas. Depp-trollet är på besök hos delar av oss också. Där kan jag varken bädda upp eller gå ut på promenad! Varför har livet blivit så tufft för folk? ALLA ÄR BRA SOM DE ÄR OCH DUGER PRECIS PÅ SITT EGET VIS!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Ezter: Ja. Man blir ledsen. Men man måste tro att det blir bättre! På ett eller annat sätt så blir det det. Kanske inte som man tänkt sig men bra ändå! KRAM!!!!

    I will....: TACK! Just nu går jag bara på magkänsla......

    SvaraRadera
  3. Hej.

    jag tror också på magkänsla och att våga störa. Våga att visa att riktiga världen finns och att ni väntar på han där ute. Att gå gymnasiet är ju inget krav, hoppas ni kan hitta andra vägar som bli bra för honom. Styrkekramar

    SvaraRadera
  4. Försöker hjälpa till med att skicka lite extra pepp. Du är min idol också!

    SvaraRadera
  5. Laila: Tack fina! Handboll är en annan väg.... KRAM!

    Cicki: Thank you!!!!!!! Kram

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera