fredag, mars 07, 2014

Telefonera mera……….

Den här veckan har gått fort. Urfort. Jag har räknat ut att jag tillbringat ungefär 3,5 timme hemmavid i telefon för att
1. få besked om Lilla Systerns röntgenbilder,
2. få besked om NÄR hon får läkartid,
3. få besked om var hennes inringda recept tagit vägen eftersom de kommit bort i cyberspace på väg till Apoteket. De kom fram när hennes doktor skrivit dem efter ytterligare två samtal.
4. rätta till samtliga fakturor från Tele 2. Säga upp mobilabonnemang krävfa sin kvinna……..
5. komma fram till ny LSS-handläggare,
6. så småningom övertala den nya LSS-handläggaren om att fullmakten Store Bror lämnat in är giltig. (fick en ursäkt så småningom, bra där).
7. få till banktid för sonen. Inte helt enkelt där heller eftersom han fyllt 18 och även den fullmakten att jag sköter det hela ett tag till tydligen var väääääldigt otydlig.

Ja. Det var det det. Att jag sen suttit åtta timmar om dagen, fyra dagar i rad i telefonsupport på arbetet fick mig att kryssa i en ruta när jag fyllde i en jobbansökan:
"Har du telefonvana"?
Jajamänsan. Hur mycket som helst. Lite av min bästa gren faktiskt.

4 kommentarer:

 1. Ja gisses vilken telefonvana du har skaffat dig under livets gång, jag som inte gillar telefon (jobbigt att höra) är full av beundran. Lycka till med jobbansökan och allt annat du har att styra med. Kram på dig och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Röntgen? Har jag missat något? Eller glömt, haha, jag är också rätt glömsk.

  Och tele2 ska vi inte prata om, jag blir bara sur. Varje gång jag ringer dit får jag olika svar. Och jag har inte kunnat se fakturorna på en månad pga tekniskt fel. Morr.

  Söka jobb, heja!, lycka till <3

  SvaraRadera
 3. Undrar också? Röntgen? Vad har hänt med Lilla Syster?
  Telefonabonnemang är skit när man ska ur!
  Jobbsök? Hrm, du är en hemlighetsfull kvinna! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Telefonvana var också min bästa gren en gång i tiden. Numera har jag nästan telefonfobi. Undrar om jag slitit ut något eller överdoserat? Märkligt är det i alla fall.

  SvaraRadera