onsdag, oktober 29, 2014

Stolt krigare

Med tanke på att det är den varmaste hösten på 63? år så gör sig väl stolarna på altanen ett tag till. Är ledig i morgon så då kanske det blir av. Ingår i planen.
Igår utövades lite yoga. Länge sedan sist men ack så skönt! Kändes nästan som att jag saknat det och vips, går huvudet igång. "Skulle kanske ha ett pass i veck…….."
Stopp och belägg! säger jag då till mig själv. Det räcker nu!
Mitt i en position, "stolt krigare" kom jag att tänka på andra krigare som kan vara stolta. (mmm, jag vet. Man ska inte tänka under yoga men nu snurrar det i skallen ett tag…..).
I alla fall.
De andra krigarna är Store Bror och Lilla Systern. De har haft det lite kämpigt ett tag och "krigar på". De ger sig inte. Tar sig an det svåra och tänker vinna bataljerna. Landet Depression ska få på moppo och värk i höfter och kropp hanteras väldigt bra och försöker övervinnas. Mycket jobb är det. Sjukhusbesök hit och dit, väntan, ny vårdkontakter, väntan, pepp och jobb.
Därför hade vi tisdagsmys igår.
Man måste piffa till vardagen helt enkelt. Sätta guldkant på tillvaron så när allt var fixat, klart och färdigt frossade vi i julmust, pepparkakor och skumtomtar. Allt i skenet av stearinljus in masse och så blev det en lugn stund.

5 kommentarer:

 1. Man får hitta sina guldkorn!
  Enligt min dagbok hade vi nästan lika varmt förra året, då var det 16 grader, i går 18. Men förra årets "idag" var det storm...

  SvaraRadera
 2. Gillart't :-)Du är både stark och modig <3

  SvaraRadera
 3. Jag håller ju på att övertala mig själv att komma iväg på yoga. Har inte gått på det förut, bara några övningar när jag gick på body balance. Tror det är bra. Men har en sån jäkla tröskel (mur) just nu. Försöker ladda att komma iväg på fredag. Vi får se!

  Mys är alltid bra. Du och dina ungar är duktiga!

  SvaraRadera
 4. Ezter: Vädret är sannerligen lite upp o ner tycker jag.!

  Anette: Tack fina! Kram!

  I will not…:Det är bra o skönt tycker jag. Du är i alla fall på väg i tanken, det är bra! Plötsligt händer det…. :). Tack!

  SvaraRadera