tisdag, juni 02, 2015

En sån där dag

Man åker till stan och parkerar. Man noterar att det blåser stormbyar i samma millisekund som man öppnar bildörren och vinden tar tag i nämnda dörr och smashar den med full kraft i bakdörren på bilen som står bredvid. I den smaschade bilen sitter en ung man som förvånat stirrar på häpen medelålders förtvivlad kvinna = moi.
Väl ute ur bilen konstaterade jag att min pansardörr gjort en förskräcklig buckla och skrap av gråfärg i finbilens dörr. Suck. (alltså, vad är nya bilar gjorda av??? Aluminumfolie…..)????
Den unge mannen kom ur sin bil och berättade att det var en sprillans ny bil, att han hämtat den på bilfirman för en timme sedan och tja, jag såg ju. En ny BMW. Lyxmodell. Inte så mycket som ett dammkorn förutom en bucklig bakdörr.
Vad ska man säga?????
Jag bad om ursäkt tusen millioner gånger, vi bytte uppgifter och så berättade han att han enbart var i stan för att begrava sin farfar (på förmiddagen) och hämta nybilen (eftermiddagen) och så skulle han åka hem. Han fick lite annat att pyssla med. Jag åkte i alla fall hem och drog täcket över huvudet. (vilket jag borde gjort från början…).

6 kommentarer:

 1. Åh, men faan! Jag som skämdes som en hund igår, när jag fick världens stenskott i framrutan på Yngstas nya bil. Det är ju ett piss i Nissan, jämförelsevis! KRAM!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Fy tusan vad trist. Just sånt man INTE behöver.

  Markattan

  SvaraRadera
 4. ...men han skällde inte ut dig i alla fall? Verkar vara en hövlig ung man som har respekt för de äldre ;-) Något positivt i alla fall i bedrövelsen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)! Nej. Inget skäll alls! Han var mest uppgiven..... Skönt i o f s.....

   Radera