måndag, juni 01, 2015

Men se det regnar…….

Vet inte om det är regnet som gör att orken idag är lika med noll. Sovit dåligt, har huvudvärk och armarna är tunga. På onsdag ska jag börja jobba är det tänkt. Just idag känns det sådär. Som att jag inte orkar ta in det riktigt. Samtal, sjukgymnastik och bara vara känns fortfarande som det jag mäktar med. Men enligt "normen" för min diagnos ska det vara dags nu. Ibland går ju inte teori och verklighet hand i hand och vid det sista läkarbesöket lyckades dr.n ge mig dåligt samvete för det istället för tvärtom. Att kartan kanske helt enkelt inte är rätt ritad för att passa alla? Hur lång tid ska det ta? Hur lång tid får det ta att komma igen?
Jag vet inte. Vet bara att det tog ett tag att komma hit.

3 kommentarer:

 1. Lita på din känsla istället för vad doktorn säger! Man känner sig själv bäst! Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du borde vara sjukskriven längre. Försök få bli det, även om det är svårt och jobbigt att stångas med läkare.

  SvaraRadera
 3. Ezter: Jag litar helt och fullt på min magkänsla. Tyvärr gör inte dr det utan har en egen teori om vad som är bra i det här läget. Det sammanfaller inte med min, kuratorns eller sjukgymnastens åsikt.

  I will not…: Ja, det är trixigt och jobbigt att inte bli "trodd på" av sjukvården. Som om man bara hittar på. Jag kan tänka mig roligare saker att hitta på än att hitta på att vara mosad till en våt fläck.

  SvaraRadera