onsdag, september 25, 2019

Må bra-stund

Idag ska jag på massage. Min höft/skinka krånglar igen och det strålar smärta ned i baksida lår, ner till knävecket där det svänger och gör ont på framsida, skenbenet ända ned i foten. Massage brukar lindra lite, i alla fall ett slag.
Hjärtat är också kass i sina höfter. Hippaste paret. Vi försöker göra något varje dag, eller jag i alla fall. Gå, simma eller gymma. Har tjatat på Hjärtat att hänga på och igår kom vi iväg på en cykeltur efter jobbet. Hans nya cykel togs fram och det var ju intressant, en höftstel på en herrcykel. Hur kommer man ens upp på cykeln??? Han kämpade på och jag fick skrattanfall, grannarna undrade säkert vad vi höll på med. Men han är nu en gång envis och cykla ÄR bra för kroppen så cykla skulle vi. Sen susade vi hem till Lilla N och hans mamma och överraskade, busade lite med det lilla livet innan vi cyklade hem i svarta kvällen. Allt gick bra, lyse och hjälm. Men vi konstaterade att han nog gör sig bättre på en damcykel med de onda höfterna ..... att slippa lyfta benet så högt. Vem har ens kommit på tanken på en cykel med stång??? 

1 kommentar:

  1. Herrcyklar är ett konstigt påfund. Inte många man ser nu för tiden. Massage låter toppen. Jag lägger mig i sträckbänken ett tag nu innan jag ska köra hem.

    SvaraRadera