måndag, december 18, 2023

Kalas. Och en film.

Igår firade vi bonusbarnbarnet med ballonger, lunch och fika. 10 år minsann! Det blev en trevlig eftermiddag och jag hade köpt världens tråkigaste present, ett väggfäste till tv.n. Det var svärsonen som tipsade om detta behov och jag sa ja. Sen funderade jag lite till och gjorde paket nr 2, att ha när tv.n är uppsatt, en låda med snacks och dricka. Barnet sken upp och blev glad, vilken tur!
Idag har jag jobbat hemifrån, det går in på upploppet för jobb detta år. Ska bli skönt att vara lite ledig i mellandagarna.
För en tid sen fick jag som kund i ett försäkringsbolag erbjudande om rådgivning och förhandsvisning av en film, Dag Hammarskjöld. Jag nappade på det, tog med Hjärtat som gäst och minsann bjöds vi på dricka och popcorn också. Rådgivningen var väldigt blygsam, höll bara på i tio minuter innan filmen. Antar att det kommer strössla information i mailen sen men det kan det vara värt.
Filmen var bra, välspelad av bra skådisar. Persbrandt är Persbrandt och gör en bra tolkning. Filmen är lång, 1,54 men tiden flög iväg. Det är väl ett bra betyg?
Nöjda åkte vi hem, skrev inköpslista inför jul och bestämde att Hjärtat handlar i morgon bitti när jag drar till jobbet. Har fått upp granen i uterummet men inte klätt den än. Man kan inte hinna allt …


2 kommentarer:

  1. Tråkiga presenter behövs ibland, men det är inte så roligt att ge. Du löste det ju himla bra 😊 så bra idéer får jag ytterst sällan.
    Vad trevligt med bio! Helst som filmen var bra. Har inte ens hört talas om den. Inspelad var?
    Här tog vi beslutet igår att varken gran eller tomtar plockas fram. Vi är ju inte hemma. Bara snart 70åriga tomtefar ställdes fram igår. Han hör till. Eval8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket trevligt! Filmen är inspelad på olika ställen, bl a Sydafrika, New York o Österlen. Premiär juldagen. Skönt att inte ta fram allt om ni inte ska vara hemma.

      Radera