söndag, juli 06, 2014

En medlare är jag……..

Det är glest mellan blogginläggen, det är ju semestertider gu´bevars.
Jag har länge sagt att när jag börjar jobba igen, på onsdag, kommer jag att vakna till blå himmel, inte ett moln i sikte och strålande sol. Det ser ut som jag kommer att få rätt!
Men jag är inte bitter! Hittills har semestern varit bra.
I förrgår, igår och idag har det varit soligt och jag har njutit av varenda sekund. En tur till Stendörren på hojen, hemmamys på Hjärtats gräsmatta hela dagen igår och en hoj-tur till idag har stått på agendan.
Därtill pepp och coaching av hemmavarande Lilla Syster med pojkvän och från igår även Store Bror.
Det har gått bra.
Tills idag.
Då höll radhuset på att gå upp i atomer och de som var däri var inte sams. Lindrigt sagt. Knappt hann väl pojkvännen utanför dörren och katten såg det lika väl att schappa directly.
Det blev en brandkårsutryckning av moi och kanske var det lite högljutt där ett tag innan vi hade rett ut osamssoppan och visst glömde jag stänga altandörren och visst satt grannarna ute och fikade i "godan ro" och hörde hela tjottablängen men det är smällar man får ta.
Nu väntar en stunds karens innan nya Netflix-lösenordet och lösenordet till routern yppas för de små liven, ett effektiv "vapen" för en tonårsmorsa……. Måhända att de som jobbar på Netflix tror att jag är på vippen till dement som ändrar lösenord stup i kvarten men det är effektivt. I alla fall mina kids gillar att ha tillgång till "hela internettet" som Bästa Mamman kallar det och Netflix. Men då får man banne mig sköta sig också. 
Suck.
Sen lade sig lugnet över radhuset, alla kringkastade saker hittade tillbaka till sina platser, röstlägena blev normala och vips var det någon som skrattade och så var allt som vanligt.
Suck. 
Efter stunds överläggande med mig själv åkte jag tillbaka till Hjärtat. Från säker källa vet jag att lugnet består, de har lagat mat, myser med popcorn och i soffan och tittar på "vanliga" tv.n.
Ok´rå.
Har de bara diskat också så avslöjar jag lösenorden……..
Over and out.

2 kommentarer:

  1. Du får mig alltid att skratta gott :) Ser ju er alla framför mig, så det blir så levande! Hoppas du får fina dagar nu de sista också! Kram!

    SvaraRadera