måndag, juli 21, 2014

Hej måndag

En helg går fort. Alldeles för fort. I fredags bjöd jag Hjärtat på lite tapas i radhuset. Skinka, olika salami, oliver, paprikahorn med fetaost, marinerade räkor, aioli m m. Jag hade köpt spanskt rödvin och spanskt öl och spelade spansk gitarrmusik, smäktande toner när Hjärtat klev in i radhuset.
Sen satt vi ute länge och åt, ända tills myggen började äta på oss. (hela kitet ingår i en kampanj för att få Hjärtat att förstå att det vore trevligt att åka till Spanien……..). Typ. Minus myggen då, för det finns det inte där. Så det är ett argument till.
Lördagen ägnades åt hojåkning. Vi skulle åka och bada. Långt bort. Men vi hade visst inte läst väderprognosen för det regnade, åskade och blixtarna var otäckt nära. Det blev en lång matpaus så det värsta for över. Något bad var det inte tal om, vi fick testa våra kläder för regn och rusk och de höll bra. När vi kom hem hade det varit fint väder här hela tiden ………. tröstade oss med en grillkväll på altanen.
Igår sov jag till halv ett. Har inte hänt på evigheters evighet, men jag har ju varit oerhört trött på senaste tiden och lördagens kalla hojåkning hade satt sig i lederna så jag sov. Hjärtat tyckte det var trevligt att jag vaknade före solnedgången och bjöd på kaffe på solig altan. Sen solade och badade vi resten av dagen och vips, bums, bas var helgen slut.
Idag. Kommer kidsen till radhuset. Kramkalas!!!!!!!!! Först jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar