tisdag, augusti 25, 2015

Jaha. Igen.

Något mildare huvudvärk idag. Alltid något. Mötet med nya handläggaren var igår så det missade vi. Sonen är nämligen ledig på måndagar. Frågan inställer sig, hur kan de planera in ett möte på en ledig dag? Rutiner är viktigt, planering är viktigt för sonen så han var bedrövad och tyckte han gjort fel. På den direkta frågan svarade nya handläggaren i telefon att hon inte visste att han inte jobbade måndagar. Se där ja! Så bra har den överlämningen fungerat. Nytt möte inplanerat 22 september. En tisdag.
Försäkringskassan har fått spader och jagar sonen angående de blanketter han skickar in för att få ersättning. Vi får motsägande uppgifter och har haft fyra, 4! olika handläggare i telefon och får ändå inte till det. Vi har dessutom skickat in tre fullmakter via posten, vid otal tillfällen har han bedyrat i telefonen att jag får föra hans talan men det fungerar inte.
Så går dagarna.
"det är väl inte så farligt" tröstar vänner.
Bara himla tröttsamt. Och det är så svårt att förklara, att energi rinner ur en när saker och ting krånglar. Det är småsaker jag vet det, men det är mängden och tidsaspekten. Vi pratar år. Inte ett enstaka tillfälle.
Jag måste gaska upp mig. Helt enkelt. Over and out.

4 kommentarer:

  1. Näää, säger jag bara! Och så skickar jag stora kramar till både honom och dig!

    SvaraRadera
  2. I know the feeling, även om jag tror att du har det tusen resor värre. Det minsta kan välta omkull en vissa dagar. Kram.

    SvaraRadera
  3. Man har liksom biljett till resor man inte beställt…….. de bara blir av och man har bara att hålla i sig och följa med. Jag ogillar verkligen omkullvältardagar, precis som du! De bara finns men ingen kan förklara varför. Kram.

    SvaraRadera