lördag, februari 20, 2016

En lördag med Mons

Febern har släppt sig grepp men jag har så vansinnigt ont i kroppen. Som någon kniper i alla muskler och tröttheten är inte att leka med. I torsdags kväll däckade Store Bror så det är två sjuklingar som hasar runt i radhuset den här helgen. Han verkar dock redan piggare och jag tror han mumlar något om ålder eller så. Hmppffh. Igår kväll släpade vi oss till vårt Ica för att handla mjölk. Livsviktigt. Kaffe utan mjölk är inte kaffe och utan kaffe blir man inte frisk. Så är det bara. Vi fick katten i släptåg hela vägen, hon trippade efter så fint men sen avvek hon och satt på verandan och väntade när vi kom hem. Förnärmad. Det var ju kallt och snö!
Vika lite tvätt och läsa bok står på agendan idag. En ny bekantskap, Mons Kallentoft och "Vattenänglar".

3 kommentarer:

 1. Säg sen om boken är bra! Har läst någon av honom, men inte varit stormförtjust.

  SvaraRadera
 2. Jag har en slags hatkärlek till Mons. Tycker böckerna är bra, gillar Malin Fors väldigt mycket, men ibland får jag en känsla av att Mons tycker att han är så mycket bättre än alla oss andra. Det retar mig. Men jag läser böckerna, har den sista i min bokhög här hemma.

  SvaraRadera
 3. Ezter: Jag berättar sen!

  I will not...: Har kommit en bit på väg och gillar Malin. Och språket. So far. Hm. Ingen känsla än för författen, jag återkommer!

  SvaraRadera