onsdag, februari 03, 2016

Sand så långt ögat når

I morse klev jag upp tidigt och begav mig på en fotosession med svärsonen. Han skulle fota sanddyner och det gjorde jag med. Prick klockan sju gick vi från hotellet och travade på en halvtimme innan vi kom till Maspalomas. Det var kolsvart när vi gick men framme vid havet  såg vi en fantastisk soluppgång. Tyst, stilla, lugnt och vi vandrade mellan dynerna. Så himla vackert!
Tillbaka på hotellet smakade det bra med frukost. Till lunch har jag stekt en köttbit på en het sten vid bordet, valt mellan fanta apelsin eller citron och bestämde mig för cava. Spelat yatsy och busat med barnbarnet. Det var länge sedan jag kände mig så avslappnad och relaxad. Fast lite högg det i mammahjärtat när Lilla Systern hörde av sig, hon har ramlat och fått en spricka i handen. Gips i fyra veckor. Första akutbesöket på egen hand! Det gick ju bra!


4 kommentarer:

  1. Vilka bilder! Jaha, så klart hon skulle göra illa sig just när du var iväg på semester! Allt för att hjärtat ska rusa lite extra... Men, hon fixade det, det gick bra och du klarade dig också! Tapperhetsmedalj till er båda! Kram!

    SvaraRadera
  2. Barbarnet måste vara väldigt tidigt utvecklad som redan kan spela Yatzy ;-)Vilka härliga bilder på sanddyner :-)

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder, vi var själv i Maspalomas i nov-15 och det var massor med promenad längs stranden och i sanddynerna. Härlig. Klart att barnbarnet sover gott hos mormor :)

    SvaraRadera