torsdag, mars 24, 2016

Det lilla livet

Förkylningen sitter i och jag rör mig mellan sängen, soffan, köket, sängen, soffan, köket ...... Har skjutsat nån gång till jobb och träning, handlat på Ica och tog mig knappt runt där. Fick med mig hälften hem. Toppat med migrän och kan faktiskt inte komma på när jag var så här däckad sist? Tror kanske en gång när jag väntade sonen, gick över tiden och låg i influensa. 20 år sen .....
Alla de där "borde" och "måste" inskränker sig till precis det man bara behöver för stunden. Men. Det kan ju inte vara för evigt och jag håller kidsen sysselsatta. De får handla, fixa mat, koka te och fixa tvätten. Idag kom Stora Systern hem och på påskafton kommer jag ha hela ligan här på mat. Det är planen. Som det känns just nu kommer jag delta från soffan. Tack gode gud för öppen planlösning! Att få ha hela flocken samlad är bästa "påskägget"!

4 kommentarer:

 1. Då är det skönt att barnen är vuxna och kan fixa det som ska fixas! Vila du, så du blir frisk snart! Tur man inte har influensa så ofta, man blir rätt mör...(stor underdrift!)

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Låt alla pyssla om dig. Glad Påsk!

  SvaraRadera
 3. Mina är också samlade, bästa grejen!

  Krya på dig nu <3

  SvaraRadera
 4. Ezter: Stora barn är verkligen skönt!

  Spader Madame: Tack! Glad Påsk till er med!

  I will not...: Bäst! Tack! <3!

  SvaraRadera