lördag, oktober 08, 2016

Ack du ljuva medeltid ......

Det är väl bara att konstatera att jag befinner mig i någon slags övergångstid. Kidsen är stora och sköter sig själva, katten kommer och går som hon vill, bilen går bra och herregud vad jag svettas på nätterna.
Det "ska" man väl kanske inte skriva om men det struntar jag i. Så är det. Svett, tårar och muffinsmage. Mitt i verkligheten. Övergångsåldern. Så uttryckte sig gynekologen häromdagen. Jaha ja. Vi kvinnor ska alla den vägen vandra och så åkte jag raka vägen till Bästa Mamman och förhörde henne om den här åldern. Hon är mitt facit. Mamma har alltid rätt. Till slut. Mer eller mindre. Hennes migrän försvann när klimakteriet var över, jag hoppas jag brås på henne.
Annars då? Ledig lördag. Skönlördag. Dagens mission är att inhandla nya handskar. Hjärtat hoppades på en hojtur men nja. 8 grader, mulet och blåst lockade inte den här donnan ett endaste dugg. Inomhusaktiviteter i ett shoppingcenter lockar mer.

3 kommentarer:

 1. Det ska man visst skriva om. Tror det är jätteviktigt. Och hoppas hoppas HOPPAs att migränen försvinner efter övergångsåldern!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag svettas inte mer än vanligt, blöder mycket och regelbundet(fast sist i TVÅ veckor) Jag är ju för f-n snart 56, började vid 12. Kan jag inte befrias snart???
  Migränen hoppas jag du slipper!!!

  SvaraRadera
 3. I Will not ....: jo, visst ska man, mitt vanliga velande jag kom fram bara.

  Ezter: där är jag som en klocka ännu. Så jag får inte ihop det riktigt men allt har en början. Migrän-bort vore en befrielse!

  SvaraRadera