torsdag, oktober 06, 2016

Oktober it is!

Så har vi brakat in i oktober med sol, vind och ännu mera sol! Bådar gott, att kunna tanka så mycket solljus det bara går innan höstmörket är här på riktigt.
Jag jobbar, går i min terapi, min sjukgymnastik och så är det inte tid över till så mycket annat. Är trött, Vilket i och för sig inte är så ovanligt, utan mer ett ständigt tillstånd men i varierande grad. Ibland förlamande trött, ibland lite-lagom-trött.
Har kommit igång med träningen igen, cirkelfysträning 1-2 ggr/veckan, trappträning varje dag (tar trapporna istf hissen på jobbet, jobbar på sjätte våningen) och promenader. Allt i lugnt tempo. Mitt sönderstressade system ska inte pressas utan mer hållas i gång. Ack så svårt emellanåt. Är inte allt en tävling???
Har konstaterat att tio-årsdagen av mitt insjuknande i utmattningssyndromet har passerat. Det är väl heller inget att fira men jag firar i alla fall att jag kommit så här långt, jag står på benen i stort sett varje dag, jobbar 75 % och har fler verktyg att hantera verkligheten med. Just going on!

1 kommentar:

  1. Tiden går verkligen fort!
    Idag blåser det friska vindar, men i eftermiddag har solen tittat fram. Graderna har minskat drastiskt, men det ska ju vara så.
    Sol är bra iallafall :)

    SvaraRadera