lördag, november 11, 2017

Söndagspyssel

Den tjorviga dagen igår blev lite mindre tjorvig av ett gympass och sen lunch hos Bästa Mamman. Limemarinerad lax med kokt potatis. From heaven. Man får passa på när pensionärsmamman har en ledig lördag. Linedance, vattengympa, studiecirklar, pensionärsföreningen, tjejträffar och resor står på hennes agenda. Och så huset förstås. Dona, feja och baka. Fixa trädgården. Helt enkelt en pigg pensionär. Hon fick pyssla om sin inte lika pigga dotter igår. Skönt. Tryggt. Nödvändigt. 
Sen åkte jag hem och hetsåt smågodis. Himla dumt. Har inte ätit godis sen i julas så hjärtklappning och magont from hell stod på kvällens agenda. Självförvållat. Jag vet. Destruktivt. Jag ”borde” ju gjort en smoothie på ekologisk youghurt, spenat, pressad apelsin och några väl valda nyttiga frön men men .... man kan ju inte alltid vara så himla perfekt. Tänker jag. Idag har jag kryssat mellan radhuset och och Hjärtats hus. Gråväder. Träningsvärk. Planerar nästkommande vecka med fullt ös på jobbet, träning och packa för en resa. Till Wien. Mental träning pågår - att lämna radhuset efter höstens prövningar. 


2 kommentarer:

  1. Skönt att bli ompysslad av mamma. Smågodis, dumt? Ja, kanske, men det lär väl dröja innan suget drabbar dig igen, så lika bra att du föråt dig! Smoothie...gott men tråkigare än smågodis.

    SvaraRadera
  2. Precis som min mamma. Alltid upptagen. Men på ett bra sätt såklart. Jag gillar också mammas mat :)

    SvaraRadera