fredag, november 24, 2017

Villervalla och smutsgrisar

Resan hem från Wien gick bra. Att åka bil i snöväder mitt i natten från Arlanda gick också bra om än sakta. Sen har dagarna gått fort.
I tisdags kväll ställdes allt på ända, någon mår dåligt igen och mammahjärtat blöder. Har ändå jobbat, tränat och lever på. Hela tiden som i en bubbla. För att man ska. Det är himla svårt tycker jag och det drar energi att hela tiden håll oro och ängslan i schack. För att man ska. Igår kväll körde jag styrketräning med sonens flickvän, hon är pt och en bra sådan. Jag lyfte och tog i, lassade på kilon och bara körde. För att bli trött fysiskt, för att kanalisera den där oron.  Jag blev trött men har vansinnigt svårt att sova. Hej Netflix mitt i natten!!!!! House of Cards. 
Fredagssimningen gick om intet. Bassängen är avstängd då man hittat jordbakterier i vattnet. Kan vara för att folk inte duschar och tvättar håret innan bad. Snuskigt tycker jag och undrar hur svårt kan det vara????? 

2 kommentarer:

  1. Näää :( Hoppas det vänder snabbt den här gången! Största kramen till er båda!

    SvaraRadera
  2. Jord! Men va fan, precis, hur svårt ska det vara att duscha av sig? Och kram och hållna tummar för sonen. Det kommer bli bra, det är alltid svängar på vägen - vi har väl aldrig varit med om att det går raka spåret? Men det blir bra, jag tror det.

    SvaraRadera