fredag, september 07, 2018

Gott nytt år!

Igår fyllde jag år och är nu närmare 60 än femtio. En insikt. Så är det och så blir det.  Dagen firades stillsamt, purjolökssoppa och nybakat bröd, dajmtårta till efterrätt med sällskap av mamma, Hjärtat, Största systern och några till. Val-diskussioner kring bordet och så tyst det blev när alla gått till sitt. Jag och katten somnade bums bas och i morse gick jag upp tidigt för att simma. Så skönt! Inte att gå upp tidigt men att simma. 
Så haver det jobbats och sen åkte jag hem. Har vattnat på framsidan och nu sitter jag i solen och bara är.
Har fått besked att askan efter ex-sambon och kidsens bonuspappa ska strös i havet i helgen. Vid ön där Lilla huset på Ön finns. Det där huset och platsen vi älskade att vara vid i en annan tid. Det här med sorg är en märklig känsla, det rör upp och rör om i salig blandning och ja, man kan ha två spår i hjärtat. Samtidigt. Man måste få låta det rassla genom ens system i egen takt och vi är ledsna över saker och ting och glada över andra. I helgen sätts det punkt för en tid. Life goes on!
Och som min mamma säger till mig varje födelsedag: Gott nytt år! Jag gör mitt bästa.

1 kommentar:

  1. Fint att strös i haver. Du får vara ledsen, det är en del av ditt liv, en tid som gjort dig till den person du är idag. Sen är det okej att vara glad över annat. Största kramen till dig❣️

    SvaraRadera