måndag, januari 01, 2024

2024 och en promenad

Idag sov vi länge, klockan var över tio, det var länge sedan jag sov så länge. Å andra sidan kom jag inte i säng förrän 02 i natt. Vi var på fest igår, kombinerad nyårs- och 60-årsfest, då min svåger fyllde på annandagen. Det var en överraskning för honom, alla gäster kom klockan 18 då han var och hämtade deras son i stan. När han kom hem hoppade vi fram och sjöng allt vad vi orkade. Vi åt god mat, dessert och fika, spelade musikquiz och umgicks. Nyktert, trevligt, roligt. Vid tolv-slaget skålade vi och tittade på fyrverkerier på håll, sen åkte vi hem. 
Idag har vi gått en liten sväng runt sjön. Jag är fortfarande tagen efter coviden så det gick sakta men skönt med frisk luft. Kom på att jag är ledig i morgon också, vilken nyårspresent! 
Jag ger aldrig nyårslöften men tänker mig att jag ska jobba mer med motivation. Att utforska det lite mer istället för att tänka att saker går i stöpet på grund av dålig karaktär. Motivation låter mycket roligare! 

Jag har inte summerat 2023 ännu, det får gå ett par dagar då sista kvartalet så när däckat oss fullständigt. Vi läker. Hämtar kraft. Lever vidare. Det är så vi kan göra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar