fredag, januari 12, 2024

Hej och hå

Ledig dag. Klev upp 05.10 för att åka till badhuset för att simma med simkompisen. Tog det lugnt i bassängen och eftersom varma bassängen var stängd för reparation, satte jag mig i bastun en stund efteråt. Värme! Skönt! Vid frukosten på fiket dök även Lilla Systern upp så fick jag träffa även henne. Fredagsmys!
Gårdagens kalas var trevligt och födelsedagsbarnet hade baka rulltårta och gjort bakelser. Hur gott? Jättegott!
Present då?
Inhandlades på vägen till kalaset. Inte på mitt initiativ men fick frågan om vi kunde fixa det på vägen och det var färdigtänkt vad det skulle vara.
Nu skulle jag kunnat vara tjurig och tyckt att det kunnat fixats under dagen av ledig person. (Som jag egentligen tyckte ). Men. Sån är inte jag. Framsteg är ett framsteg om än litet. Jag slapp tänka ut. Behövde bara hjälpa till att välja färg, helt ok uppdrag. 

Jamen sen då? Den lediga dagen?
Var till mammas grav och tände ljus, beställde handbuketter till en begravning nästa torsdag och krans till en begravning nästa fredag. Därefter hämtade jag beställda matkassar i affären och sen åkte jag hem. 
Det har skavat lite på jobbet i veckan. En liten grej som blivit, jag fattar inte varför, en stor grej och ni vet hur det kan bli då. Ockuperad hjärna och hur är man ledig då? Ringde ett samtal som blev flera samtal och saken kunde inte lösas men blev mindre tung att bära själv. Sen kunde jag vara ledig på riktigt. Har virkat och vilat. Njuter av sista kvällen med granen, i morgon åker den ut!




2 kommentarer:

  1. Så bra att det löste sig med present.
    Saker på jobbet är värre, det tar man gärna med hem. Ofrivilligt.
    Så mysigt med sällskap av Lilla systern också på caféet! Trevlig helg! Eval8

    SvaraRadera