tisdag, augusti 05, 2014

Morgoninsikt

Morgonens konstaterande:
Det var mulet när jag vaknade tidigare och faktiskt drägligt att sitta ute och inta morgonkaffet. Grannen sover i sitt uterum så idag blev det frukost ackompanjerat med snarkningar. Gör inget. Lite ovant bara. Nu håller solen på att bryta igenom och jag försöker låta bli att tänka på hur varmt det är på jobbet.

Jag har tagit lite sovmorgon idag. Eller, jag vaknade tidigt men har hasat runt och njutit av "morgonkylan" och fixat lite i radhuset. Egentligen borde jag väl åkt till jobbet direkt för att kunna gå hem tidigare eftersom det blir så inivassenvarmt30grader på rummet men jag gör lite bakofram ibland. Idag till exempel.

Melon. 3, 5 kg vattenmelon, hemburen från ICA igår är slut. Lite nattamat tror jag bestämt att det blev för kidsen. 1 kg skal ligger i alla fall i vardagsrummet.

Huvudvärken ligger på lut. "Schas" säger jag.

Nu åker jag och jobbar.
Over and out.

1 kommentar:

  1. Hoppas du skrämde huvudvärken på flykten. Idag är jag låst vid husvagnen, jag vred sönder låset igår när jag öppnade. Får inte i nyckel, kan inte låsa ens inifrån. Skruvade av hela anordningen igår, men fick inte rätt på det. Vågar inte ta i, då gäller ingen garanti, så Maken får köra dit idag och ta låset med. Så idag behöver det inte bli varmare än de 20 g det redan är och solen gör sig bäst där bakom molnen ;) sen får den gärna skina på andra ställen, men helst inte här på min lilla plätt.
    Förresten, varför har du inte Instagram ?

    SvaraRadera