måndag, augusti 04, 2014

Nedräkning pågår

Idag är Lilla Systern sig lik igen. Ja. Blåmärkena påminner om den vådliga vurpan och värken i magen är inte helt borta. Men yrseln, huvudvärken och nackstelheten är bättre. Så gott som borta.
Ingen anledning till oro längre alltså. 
Så hon, en kompis, Hjärtat och jag har varit på utflykt ikväll. Vi åkte och tittade på finbilar, åt hamburgare och fikade i gröngräset. Mysigt. Jag vill sitta nära henne, frågar 100 gånger hur hon mår och jag märker ju att hon blir lite ……. irriterad. Men jag kan inte låta bli. Än.
Annars rullar allting på. Jag har åtta dagar kvar att arbeta i supporten, åtta dagar till efterlängtad semester och långt därborta hägrar nya jobbet. 
Kanske har man råkat klicka på en bokningsknapp, en resa till ett varmt land. Som OM det här landet inte är varmt enough. Men under hela det här högtrycket har jag jobbat och man kan ge sig den på att 14 augusti när jag får semester igen, har ett lågtryck parkerat sig över landet.
Ifall det blir så, har jag en veckas sol säkrad. Blir det inte så, så åker jag från ett varmt ställe till ett varmt ställe med betydligt fler pooler och hav i sikte än i radhuset i alla fall.


4 kommentarer:

 1. Så skönt att hon mår så bra att hon blir irriterad ;)

  SvaraRadera
 2. Ezter: Ja! DET är ett bra tecken i detta fall!

  SvaraRadera
 3. hehe, precis, irritationen är ett bra tecken.

  Och utomlands är alltid utomlands, en helt annan typ av semester!

  SvaraRadera
 4. I will not…: Precis så! Och som jag längtar efter en sån sorts semester!

  SvaraRadera