onsdag, augusti 06, 2014

Svalare

I radhuset är det svalt och skönt idag. Lite sovmorgon, slapparmorgon idag med. Krävfas efter sömnlösa nätter och tonårsjagande i sommarnatten. Det är snart vardag och rutiner igen, längtar lite faktiskt. 
Sen längtar jag efter att den inflammation jag fått i höften ska ge med sig. Har fått tabletter som ska hjälpa mot inflammationen men jag vet inte jag. Har inte hjälpt särskilt. Än. Kan ju ändå ha något gott med sig för jag har svårt att sitta och jobba, får mest stå upp vid skrivbordet och har läst att om man står upp och jobbar så kan man gå ner i vikt. Efter en vecka har inget sådant resultat gett sig tillkänna på den här kroppen men vad vet jag? Plötsligt händer det……………..

4 kommentarer:

 1. Jag står alltid upp och jobbar, ha inga förhoppningar!

  SvaraRadera
 2. Hahaha vad rolig du är, Cina! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har också ont i höften. Hur vet man att det är en inflammation? På måndag ska jag på magnetröntgen av både höft och bängfot.

  SvaraRadera
 4. I will….: Man vet inte det säkert förrän tabletterna ev verkat och man får mindre ont. Idag har jag också fått remiss till röntgen. So far har värken inte blivit bättre så det är kanske något annat ändå……

  SvaraRadera