torsdag, september 18, 2014

Bättre sent än aldrig och "han" diskar så bra!

Lilla Systerns höftvärk vill inte ge sig. Ett års utredningar har inte gjort att vi kommit närmare någon lösning men uppenbarligen är något fel. Olika behandlingar har stått som spön i backen men nada. Inget bra resultat.
Vi har frågat efter en magnetröntgen. Som sista utväg. Hon är röntgad x flera, har gjort ultra-ljud och annat. Men magnetröntgen. Har inte varit nödvändigt har det tyckts.
Förrän nu.
Ny doktor på tråden.
Efter fem minuters samtal har hon remiss till magnetröntgen och sjukgymnast kopplad till mottagningen där hon är inskriven och annan smärtmedicin utskriven.
"Varför är ingen magnetröntgen gjord" undrade nya doktoren och ja, det kan man ju undra. Jag tyckte han skulle fråga sin kollega det istället för mig så får vi väl se hur han gör med det.
"Bättre sent än aldrig" tänker jag och "vi får väl se" när han talar om att det är långa väntetider till just dessa undersökningar.
Jag har ju knölat in Store Bror på dylika undersökningar på obefintliga tider förr så jag hyser ändå hopp.
Men jag blir lite trött, det blir jag allt. Men bara en kort sekund. Typ bryt ihop och gå vidare. Always!
Solen kommer säkert att skina även idag när dimman lättar och jag ska på utbildning. Den nya diskmaskinen installerades av Hjärtat igår och han har en ängels tålamod. En flickvän, två tonåringar och en katt följde intresserat hans arbete och kanske ställdes det lite frågor. Inte nödvändigtvis om diskmaskinsinstallationer ……
Han fick ihop det i alla fall och den funkar! Great!

2 kommentarer:

  1. Hoppas hon får tid fort! Håller tummarna!
    Jag har också ny diskmaskin, men inte en sådan lyxvariant som din :) Vi är ju bara två, så det dög med en billig variant! Den går bara ett par ggr i veckan.

    SvaraRadera
  2. Märkligt att man ska behöva tjata sig till allting. Han verkar ju bra, nya doktorn? Har hon prövat osteopat? Nu har jag bara varit hos en sån en gång, men jag tror det kan bli bra. Jag kan återkomma i frågan när jag varit hos henne flera gånger.

    SvaraRadera