måndag, mars 09, 2015

De där guldstunderna som gör´et

Två veckors intensivt arbete är över. Ett nytt system är infört och supporten avslutad. Tjoho!
17.06 i lördags stämplade jag ut och gårdagen ägnades åt att vila, umgås med kidsen och att försöka landa. Idag börjar en ny vecka med ordinary days, åtta timmar, kontorstid.
Under tiden jag jobbat som en dåre har Lilla Systern tävlat i frisör-SM och kom sjua! Topp 10 i Sverige, det är minsann inte illa! Mamman är inbokad på modellklippning på praktikplatsen inom kort och visst, man ställer ju upp för kidsen!
Jag har känt mitt barnbarn göra kullerbyttor i Största Systerns mage, sett Store Bror göra sin livs handbollsmatch och blir så jäkla glad för hans skull trots förlust, pratat med Stora Systern och hennes röst gör mig lugn och glad, glatt mig åt att Svärsonen återhämtat sig från en influensa av sällan skådat slag och att Stora Systerns sambo förärat mig de finaste espressokopparna jag skådat, att jag bokat en litteraturkryssning med Bästa Väninnan om en vecka……
Alla dessa dagar som går…… life!

1 kommentar:

  1. Det låter som om en hel del är bra nu :) Härligt! Just nu sitter jag med en orosklump i magen... Förhoppningsvis släpper den snart.

    SvaraRadera