lördag, mars 14, 2015

Energipåfyllning

Den här veckan har jag ansträngt mig för att hålla humör och mod uppe. Tänkt att jag ska ta en stund i taget och mota min annalkande vårdepp , ja, rent av ge den på flabben så den inte får tag.
Jag är verkligen inte en vårmänniska, det är nu bara så och jag har vant mig. När andra faller i trans över solstrålar, takdropp, krokusar och ljuset, vill jag bara dra något gammalt över mig och vakna upp pigg och glad om några veckor. När det är över och vår på riktigt.
Mina ansträngningar har gått ganska bra so far. Jag har tränat, tagit en ledig eftermiddag, varit med sonen på folkhögskolebesök, besökt Största Systern och tillsammans med Store Bror bildat en hög i hennes soffa och känt bebisen sparka. Life!
Idag har jag tvingat ut mig på altanen, druckit kaffe och suttit och läst en timme. I solen. Om man gör annorlunda så känns det säkert annorlunda tänker jag.
Lilla Systern är på besök hos Stora Systern, Store Bror i Varberg för att spela handboll, Största Systern och Svärsonen på egna äventyr. Det är bara jag och katten hemma. Ganska skönt faktiskt! Äta mat framför tv.n, äta hallonlakritsglass direkt ur burken och spela Queen hur högt jag vill. Because I´m worth it!

2 kommentarer:

  1. Hur var det på folkhögskolan? Det är jag nyfiken på!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte heller våren. Har oerhört svårt för det här första ljuset, känner igen mig precis att du vill dra ett täcke över huvudet. Och alla andra är lyriska. Bah! Vi gör som vi vill!

    SvaraRadera