lördag, april 23, 2016

Veckan som gick

Måndag: Jobbade och sjöng i kören på kvällen. Vi sjunger "Gräsö Brudmarsch". Eller. De andra sjunger och jag står och bredvid och gråter. För den är ju så himla vacker och jag är så känslig just nu. Hur ska det gå på konserten, jag bara undrar …..
Tisdag: Läkarbesök. Det bestämdes att jag i alla fall ska prova att jobba 75%. Fr o m då. Började direkt. Träffade väninna som ska öppna eget och jag fick äran att designa hennes logga! 
Onsdag: Långdag på jobbet. Viktiga möten som gick bra. Hurra! Tv-kväll i soffan med Lilla Systern - GRAYS!
Torsdag: Jobbade. Fick ett litet sammanbrott över vissa saker och ting på kvällen, träffade väninna för tjejsnack och råkade blev lite berusad på pernod och cola. Inte så smart. Just då kändes det som en bra idé. Suck.
Fredag: Skallebang. "Skyllde mig själv". Kvällsjobb.
Lördag: Sovmorgon. FINALLY! Har yogat, varit på nack-massage och druckit detox-smothies. Det vägs strax upp av ett förtida födelsedagskalas, Största Systern fyller 29 alldeles snart och det ska firas. Hej sockerchock!

3 kommentarer:

 1. Min syster som förlorade sin son gör samma sak. Sjunger i kör, eller är där och gråter. Sången öppnar många sinnen, har jag förstått. Gråt på du. Och många andra fina saker som händer :)

  SvaraRadera
 2. Att gråta är bra! Ha det mysigt på kalaset :)

  SvaraRadera
 3. I will not ….: Ja, det är ju så med sång och musik. Kanaler öppnas. Jag gör så, gråter och gör!

  Ezter: Skönt är det!

  SvaraRadera