torsdag, juli 14, 2016

Förenklingstider

Mina gamla altanmöbler ska pensioneras och nya har klickats hem. Det var superrea på Furniturebox och jag slog helt enkelt till. Egentligen älskar jag mina altanmöbler, vita trämöbler, stort bord, fina caféstolar och en soffa som går att ligga i. Men de ruttnar. Jag har också ruttnat på att varje vår slipa, måla och laga innan de kan användas. I år struntade jag i det. (de förvaras under presenning på vintern men räcker inte …). Vi flyttade bordet och då lossnade det plankor, armstöden på karmstolar och soffan lossar, färgen flagnar,  ……. Jag ger helt enkelt upp och tänker att det ska komma nya tider. Enklare tider. Bara att plocka fram och sätta sig direkt. Har förstått att en del människor har det så ….. 
Nu återstår "bara" jobbet att få dem till tippen. De ska skruvas och sågas isär och så, vips, går de in i Cina-bilen. En övningskörningschaufför står redo när vi kommer så långt!
De nya möblerna är svarta. Gråvita var överst på listan men för dyrt. Svarta blev det. Tänker att med några färglada dynor, duk och kuddar blir det finfint ändå. Jag kommer att älska dem! Känner det i hela kroppen! Ännu ett "check" till mitt förenklade liv!

6 kommentarer:

 1. Det blir säkert bra! Ville haft gråa på altanen, men de vi har var halv priset. Jag är jättenöjd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det är ju jättefint hos er!

   Radera
 2. Bra tänkt där. Tänk att det ska vara så svårt att tänka bra? Att man alltid ska krångla till det för sig. Men du är på gång <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, knepigt att ngt enkelt ska vara svårt! Men det blir bättre!

   Radera