söndag, juli 23, 2017

Mulle Meck ställer upp

Cina-bilen behöver nya stötdämpare. De gamla har tagit slut. Så där slut så åker man över ett gupp svajar hela bilen. Så kan vi inte ha det! Så jag har besökt "stötdämpaffären" och beställt nya och rätt prylar kom hem sen.  Fantastiskt! Inte riktigt lika roligt som att köpa nya skor till mig själv men nödvändigt. Pah.
Nu har ju jag en gammal bil så de verkstäder jag besökt tycker inte att det är värt att lägga ned "så mycket" på att fixa det. De säger att de är snälla mot mig. Jag säger att de är korkade. Jag gillar min gamla bil.
Nu har ju jag en meckare i min absoluta närhet och honom har jag då lindat runt alla mina fingrar så i detta nu ligger han under/över/bredvid nämnda bil och fixar det hela. Så särskilt svårövertalad var han inte heller då "att mecka" är ett av hans största intressen. Gäsp. Att mecka finns inte ens på min topp 100-lista över grejer jag tycker om att göra. I gengäld ska jag rensa hans rabatter och klippa ett par buskar så det blir snyggt och prydligt på tomten igen. DET finns nämligen inte på hans lista så vi har konstaterat att om vi slår ihop listorna så kompletterar vi varandra rätt så bra. En sak har jag dock fått lova inför dagens meck. Att hålla mig undan. Han kommer väl ihåg när jag råkade tappa nån slags mojäng på honom en annan meck-gång när jag lekte hantlangare. Långsint kille .... men kaffe får jag fixa. Om jag bara meddelar när det är klart. Det var inte absolut nödvändigt att bära ut kaffemuggen. 

2 kommentarer:

  1. Skrattar för mig själv när jag läser... verkligen långsint kille😜

    SvaraRadera