lördag, juli 15, 2017

Sista semesterhänget

Lördag. Sista helgen på semestern. På måndag börjar jag jobba igen efter fyra fantastiska semesterveckor. Jag har jobb-ångest. Sant. Vi har omorganiserats, konsultats och ändrat om sedan i höstas. Det är inte klart än. Folk har kommit, folk har gått. Omorganisationer krävfa energi. Sant. Till detta ska jag tillbaka om en liten strax. Helst skulle jag vilja ha en oändlig räcka dagar med altanfrukostar, gräsmattehäng, pillamedrosornadagar, ligga och titta på himlen-stunder. Sånt jag tror man behöver så mycket mer när verkligheten snurrar fortare och allt hetsigare. Eller så är det åldern?! Jag är inte lika "hungrig", känner mig mer laid back utan att för den skull vara lat. För det är jag inte, snarare gränslös. Dränker mig i det jag gör. Ska vara bra, duktig.
Ja. Så där fnular jag på en solig lördag i juli. Kidsen har åkt till sitt sommarparadis i Kivik, hela gänget inklusive fadern med sambo, barn och barnbarn. De har hyrt en halv stugby .... har fått bilder på mitt barnbarn i pyjamas i gammelfarmors kök. Sötnöten!
Funderar på att åka och bada?? Off I Go! 

4 kommentarer:

 1. Vi väntar på Mellan, hon kör med ner efter kalaset, kör igen på måndagkväll. Mys din sista dag! Men helger finns många kvar att glädjas åt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myser för fullt här! Hoppas ni får en finfin vecka!

   Radera
 2. Sommaren är kort, men man får leka semester, brukar funka bra. Övriga måsten förutom jobbet finns kvar i september.

  SvaraRadera