fredag, juli 28, 2017

Simma lugnt!

I morse ringde klockan 05:45. Himla tidigt men 06:30 låg jag i en simbassäng och plaskade! Det var Premiär för morgonsimning, för mig och första besöket i vårt nya badhus! Av bara farten köpte jag ett klippkort så nu har jag 11 ggr kvar. Ingen ångervecka, inget tvek. Rakt på't bara. Jag simmade i 30 minuter, duschade, klurade ut hur den väggfasta fönen funkade, pillade ut fetvadden ur öronen och åt frukost. Jag tog det lugnt och var ändå på jobbet före åtta. Är nog i en sim-chock men det var väldigt skönt och så är dagens träning avklarad. Min tanke är att höften ska klara av simning, det kändes ok. Att gå långpromenad som i går kväll var lite trixigt faktiskt och gjorde ont. 
Det här med träning är ju lite laddat. Jag tröttnar så fort. Därför passar klippkort perfekt. Jag kör tio-15 ggr och vandrar sen vidare till något nytt. Förutom cirkelgym! Det håller i sig och är fortfarande lika roligt. Å andra sidan gör man varje övning i ca 30 sekunder och sen byter man station. Omväxling. 
Jag åt däremot inget innan simningen utan gjorde frukost efteråt. Det måste jag nog ändra på ..... vill ju inte svimma av hunger mitt i motionsbanan! Så nu känner jag mig faktiskt lite stolt över mig själv att jag kom iväg! Mot fredagsmyset med feeling!

Vårt nya badhus! Det får fem simringar av fem om någon frågar mig. Fräscht, rymligt, modernt och fint läge vid ån. Man kan sitta ute och fika vid finväder!

1 kommentar:

  1. Vi har också fin simhall, men det är ju så trist att simma. Säger jag, som är så dålig på det...

    SvaraRadera