tisdag, juli 25, 2017

Som en gasell! Eller inte.

Idag stod jag inte ut med:
* höftvärken på höger sida
* ont-i-magen-värken på höger sida
* en molande värk i käken på höger sida. 
Jag sover som en kratta, går som en kratta och i morse, när det tog 20 minuter att gå från bilen till jobbet, det brukar ta fem, fick jag nog.
Nytt samtal till vårdcentralen och si, nu fanns det en tid! Utan konklemang blev jag inbokad för alla tre åkommorna. På samma tid! Fantastiskt! Vården förstår att jag hänger ihop fast det är semestertider. Hurra! Som grädde på moset var min läkare på plats fast det sagts att hon var på semester, så jag blev ju själaglad över att hon var där!
Så. För höften fick jag cortison-in igen. Fem stick så här går jag nu med perforerad skinka. Trokanterit. Smärtsam sak. Jag gör träningsprogrammet jag fått av sjukgymnasten och har varit duktig med det och ändå far det på mig och blir illa. 
Ja. Magen. Kan vara en bieffekt av inflammationen, trokanteriet. Ska avvakta en vecka och se åt vilket håll det går.
Och så käken. Som visade sig vara en hörselgånginflammation. Se där ja! Örondroppar  för det. 
Å andra sidan kan det bara bli bättre nu tycker jag! Över alltihop sken inte solen men jag var klädd i blått. Comfortzone!
Nyss ringde jag Hjärtat för att höra om vi skulle göra något hitte-på men han spelade pingis i går som han voro 25 och det fick han lida för idag! Svullen ankel och ledvärk i en armbåge. Piggt och fräscht par vi är! Men nu har jag bestämt att resten av veckan kommer vi skutta ikring som ystra gaseller och värken kommer fara sin kos! Ska vara vila lite .....


4 kommentarer:

 1. Tänk att allt hamnade på höger sida? Undrar om det har någon betydelse? Skönt iaf att du fick tid och hjälp (halleluja!).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, känns ju lite knepigt att allt far på en på en sida!?

   Radera
 2. Nog märker man att kroppen är äldre än 25. Maken har haft ont i armen över en månad(jag tycker han borde varit sjukskriven och inte slösat semesterdagar på det) och nu linkar han emellanåt. Ont i höften...
  Hoppas ni repat er nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen trist att ha ont! Hoppas maken blir bättre!!

   Radera