torsdag, september 21, 2017

Life goes on

Det blev inget besök på avdelning igår. Mottagaren för besöket orkade inte träffa mig. Jag åkte och träffade mina kyrktanter och åt pizza direkt efter jobbet. Vi huserade i församlingshemmet och efter pizzaintaget blev det kaffeintag invirade i filtar i sofforna. Ett par timmars babbel, gråt och skratt gjorde gott för själen.
Väl hemma landade jag i egen soffa. Kokade en kopp te, en filt och som stöd för nacken en nackkudde som man har på flyget. Slötittade lite på tv och .... somnade. Minns att jag tittade på klockan 22:45. Vaknade med ett ryck av att klockan ringde i morse 06:15. I soffan, i samma sittställning med en halv urdrucken kopp te i handen. Jag var visst lite trött!
I dag är en annan dag. Efter några samtal känns läget aningens aningens ljusare än igår. Alltid något! Får dock hoppa över  cirkelträningen ikväll, höften säger stopp och belägg, satsar på Morgonsimmet i morgon istället. Mer skonsamt för ömma hips och ikväll lockar en bra bok och nytt te hemmavid. En torsdag i september! 

2 kommentarer: