söndag, februari 11, 2018

En annan person

Så är jag visst en person som kan sova också. Till halv elva. Var uppe och stökade en stund vid sju-tiden, öppnade fönstret, kröp ned i sängen igen och tvärslocknade.
Nu ätit långfrukost och ska hänga med och hälsa på Hjärtats mamma. Jag ”borde” tvätta, skriva ett protokoll och storhandla. Men jag ids inte och gör annat istället. Utan dåligt samvete. Roligheter får gå före ibland. 
På gymet igår kände jag mig stark, idag har jag träningsvärk och höftvärk from hell. Å andra sidan gör det ju ont där vare sig jag tränar eller inte så det spelar ju ingen roll. Var på massage i veckan och efter det har det blivit sämre så det måste jag säga till om nästa gång. Rör inte min höft! 
Nu gå-skorna på! Mot eftermiddagskaffe!

2 kommentarer:

  1. så där tänker jag också, angående höften - det gör ju ändå ont så det kan inte skada att bli stark på andra ställen. Och: herregud vilken sovmorgon! Jag tyckte jag sov länge som gick upp halv åtta idag :P

    SvaraRadera
  2. Så skönt att du fått sova! Jag är trött idag, tre barnbarn var här i omgångar under helgen, de två lörd-sönd. De är stora, ja, men ljudvolymen är hög när de går igång ;) Supermysigt, men man är inte van...

    SvaraRadera