söndag, oktober 14, 2018

Gott och blandat

Så haver en helg passerat och tja, jag har mina ups and downs. Som en påse Gott och blandat skulle man kunna säga.
Lördagsplanen var ett cirkelfys-pass på gymet 09:30 efter att ha skjutsat Lilla Systern till jobbet. När jag släppt av henne kände jag att jag inte mentalt skulle orka med musik och pepp utan styrde hem igen och tog en långpromenad i skogen. Orkade inte ens gå i rakt takt utan lommade omkring i en magiskt vacker skog i en timme och när jag stod och tittade på asplöv som likt guldpengar dansade ned mot höstlig mark så överrumplades jag av gråt. Som om något lossnade i bröstet och jag äntligen kunde gråta av sorg, saknad och trötthet efter en jobbig höst. Som om trädens sus, dalande löv och vissnande blommor bara sa att visst är över. Har jag sagt att jag känner mig ostabil?? Så satt jag på en stubbe och grät ett slag innan jag samlade ihop mig och gick hem.
Resten av dagen ägnades åt att äta räkmacka, gå långpromenad igen, tvätta bilen och umgås med Hjärtat och hans son.
Idag har vi åkt motorcykel genom overkligt vackert höstlandskap till Norberg och satte tänderna i en mycket god kanelbulle på Elsa Anderssons café. Månntro det var sista mc-turen för denna säsong?
Sen åkte jag hem till radhuset och kurade skymning. Att bara sitta rakt upp och ner och stirra rakt fram en timme eller två är ju också en slags aktivitet. Lugna-ner-systemet-aktivitet. Nog så viktigt!

1 kommentar:

  1. Ibland är det skönt att gråta ut ordentligt. Resten låter trevligt!❤️

    SvaraRadera