söndag, mars 29, 2020

Uteliv

Idag styrde vi kosan mot en lekpark i ett skogsområde helt nära det lilla rosa huset. Det var Hjärtat och jag, Största Systern med Lilla N och kompisar till dem. Ett helt gäng, både vuxna och barn. Väldigt trevligt. Solen sken, fåglar kvittrade och ungarna lekte och skrattade. Nåja. Mest hela tiden. En härlig stund. Två timmar senare smakade kaffe på verandan gott, då var det bara Hjärtat och jag. Vi gör som ”de” säger, håller avstånd. Grannarna, ett ungt par, hade sina föräldrar på besök. Även de satt ute, inte helt nära varandra men ändå. 
Sen åkte jag och storhandlade. Även där hölls avstånd och hyllorna var fyllda. Eller som det brukar se ut på söndagar, lite utplockat förstås men vi får alltid tag i det vi önskar.
Ett söndagspaket hämtades ut på lokala Ica, har beställt nya broderier, är fast i korsstygnsvärlden och sugen på att börja med nytt på en gång. Fast jag ska göra färdigt ros-duken först, inte mycket kvar nu.
Förresten blir jag helt vimsig att det här med att ställa om tiden. Det känns ju i hela kroppen, bakvänt blir det. Och så har snart denna söndag gått. 




1 kommentar:

  1. Det låter som en fin dag! Här var det snö i morse och har varit svinkallt hela dagen, trots solsken. Vi har mest varit trötta, det har varit en psykiskt påfrestande helg.
    Var rädda om er 😍

    SvaraRadera