fredag, september 20, 2013

Fredag

Fredag. Har lagt ned planerna på att få Store Bror att gå till skolan idag. Det ska vara skolstafett, eleverna ska springa en sträcka var och vara utklädda. Hade kanske gått om det där med utklädning inte varit aktuellt. Eller inte. Ett ändrat schema ställer allt på ända och resursläraren är på semester från och med idag och en vecka framåt.......... Nästa onsdag är det också schemaändring, skolteater i aulan. Helt onödiga aktiviteter tycker sonen som oroar sig för detta redan nu. Nä. På fredag läser man eng, Ma och Hygien. Inte springer man runt utklädd på stan..... på onsdagar läser man Livsmedelskunskap, Ma och eng. Man går inte på teater.
Jag är trött och längtar efter sovmorgon.
Ajjö.

5 kommentarer:

  1. Jag tycker ändå att han gör rätt i att inte gå dit. Han blir lugnare och han missar ju inget viktigt. Kram.

    SvaraRadera
  2. Håller med I will not. Sovmorgon i morgon. Efterlängtad.

    SvaraRadera
  3. Jobbigt med förändringar ibland...
    Hoppas du får sovmorgon i morgon :)
    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Hoppas både han, du och resursläraren kan komma på en teknik som gör att han kan acceptera förändringar, inte må dåligt av dom och hitta annat som vettigt för honom att göra istället för det som känns dumt och knasigt. Att få må bra är AO. kram och sov gott.

    SvaraRadera
  5. Så länge det bara är "skoj" han missar, så kan han ju stanna hemma och må bra istället. Gillar man inte dylika aktiviteter mår man bättre hemma!
    Sov gott i morgon bitti!

    SvaraRadera