lördag, september 14, 2013

Lördag it is!

En galen vecka är slut och jag med. Huvudvärk. Nähä? Verkar ju vara mitt vanliga tillstånd, nuförtiden.  Knaprar Alvedon och mediterar. Tänker att det här med heltid inte ÄR min grej. Egentligen. Men för tillfället har jag inget val. Dä ä ba´ o jobba. Firman Plock o Städ ska ju gå runt och vi trivs i radhuset men tufft är det. Emellanåt. 
Förutom en galen vecka är det en gladvecka. Store Bror har klarat en hel vecka i plugget, varje lektion har bevistats och han är nöjd med sig själv. Då är jag också nöjd.
Lilla Syster stortrivs och i plugget har de startat projekt "Hollywood"! Låter hur kul som helst ju! De behöver modeller men hon har krasst konstaterat att mamman knappast lämpar sig för böljande lockfrisyrer. O no. Den tiden är förbi! 
Så. Min lördag är lugn och fin. Hjärtat är på fixarhumör och vips, bums bas kan vi bada utan att vattnet läcker från karet som ett såll, kranen i badrummet smårinner inte mer och diskbänken är skinande bland. Rostfritt är nämligen hans grej och tro mig! Det syns! En bralördag helt enkelt!

2 kommentarer: