torsdag, februari 20, 2014

I huvudet på en tonårsmorsa

Den här veckan är det sportlovsledigt i de här bygderna. Så vidare värst ledigt har det dock inte varit i radhuset. Store Bror har praktiserat, jag har jobbat tre dagar och Lilla Systern har tränat, laddat och deltagit i frisör-DM för gymnasieelever. Det gjorde hon med bravur så det blev guldmedalj och plats i frisör-SM som går av stapeln i Göterborg i april.
Stolt tjej med en lika stolt mamma!
I eftermiddags, när vi pustade ut efter racerveckan so far, konstaterade vi båda två att det här sportlovet är betydligt bättre än förra. Då var det inskrivning på Ätstörningscentrum och intensivbehandling hela dagarna, det här lovet är hon frisk, pigg, alert och utskriven därifrån. Idag har vi därför firat dubbelt och hon är banne mig värt allt guld som finns!
I morgon är vi lediga. Helt lediga. Inte en aktivitet är inplanerad. Jo just ja. En handbollsmatch framåt kvällen. Men hela dagen! Gillar´t!

5 kommentarer:

 1. Grattis till mor och dotter - vad kul!!!!!

  kram

  SvaraRadera
 2. SÅÅÅ mycket bättre ju! Och guldmedalj! Och sonen på praktiken! Bara fint - roligt, roligt <3

  SvaraRadera
 3. Bara bra grejor! GRATTIS till "lilltjejen" ! Kommer hon till campingen i sommar vill jag bli klippt, det kan du hälsa henne! Bättre sätt att sluta en cirkel finns väl knappt, jag klippte henne när hon var liten ;)

  SvaraRadera
 4. SpaderMadame Tackar! ;)!

  Laila: Känns väldigt bra!

  I will….: Ja, SÅ mkt bättre! Njuter av de här stunderna!

  Ezter: Haha! Just ja! Det gjorde du ju! Hon "klipper säkert till" dig om hon kommer!


  SvaraRadera