fredag, februari 14, 2014

Virrpanna funderar

Det här med missförstånd. Är.Ett.Jäkla.Skit.
Den här veckan har varit full av missförstånd hit och dit och så klart blir jag påverkad. Vacklar. Då tror jag direkt att allt är mitt fel och att det är mitt ansvar att rätta till allting. Blir faktiskt lite trött på mig själv. Jag kan ju inte läsa andras tankar och andra kan inte läsa mina. Plättlätt ju.
”Spit it out” bara tänker jag och gör precis tvärtom. Går och tänker i smyg istället för att fråga, ältar tankar och gör upp planer i min förvirrade hjärna som inte behövs och så blir saker och ting gigantiska och drar all energi ur kroppen. För att inte tala om vad jag förvirrar bland andra Hjärtat och det blir ännu mer missförstånd.
Suck.
Ibland plockar jag INTE vuxenpoäng…………
Då är det skönt att prata med Största Systern som direkt hör att det är något och är klarsynt som få.
”Mamma. Du är the Queen of att gå runt att älta och tro att allt är ditt fel”
Ok. Just rub it in.
“Du behöver inte bära hela världen ensam på dina axlar, folk har eget ansvar”.
Så där ja.
Now we speaking.
Känner igen mina ord. Som jag trummat in i kidsen. Ska bara lära mig själv också.
Det här ska bli en bra dag. Alla Hjärtans dag. Det hörs ju på namnet! I skåpet ligger en påse Cheese Hearts. Because I´worth it!

10 kommentarer:

  1. Haha, jag har också mina hjärnspöken som drar igång och gör saker och ting gigantiska. Fast de kanske bara är en liten fjärt. Vi får öva!

    SvaraRadera
  2. Tur att de där ungarna finns för att påminna oss...

    SvaraRadera
  3. Ja, jösses vad dum man är, men man tänker ju så. Det är en sak att predika för ungarna, sen gör man själv som man är van!
    Ha en fin ♥dag!

    SvaraRadera