söndag, februari 09, 2014

På hemmaplan igen

Rikard Wolff på Operans scen. En avskalad föreställning, vacker ljussättning och ett bra band. Synd att Rikard himself kändes så trött, ur gängorna och att ljudet i första akten var katastrofalt dåligt. Har man betalat modiga 750 för bästa platser så förväntar i alla fall jag mig bra ljud. Men det var ju premiär, kanske får man räkna med lite "barnsjukdom" och tusan vet om inte karln var nervös?! Efter pausen glimrade han till och det gick att känna igen den gamla Rikard. Ljudet blev bättre och tant kände sig inte lika besviken.
Jag är i alla fall nöjd med utflykten, vi hade väldigt trevligt, fikade, shoppade, åt och drack gott och inga stora katastrofer inträffade hemma i radhuset. En katt med skrämseldiarre, en ung man som försov sig till en aktivitet känns ändå hanterbart.

3 kommentarer:

  1. Hrm, jag tror inte han mår så bra!
    Vi ska på premiär den 19/2. Marie Fredriksson, fick det av ungarna i julklapp. Får se hur det är!

    SvaraRadera
  2. Ezter: Nä, läste sen att han varit/är svårt sjuk i lungemfysem och varit väldigt nedstämd. Tyvärr märktes det väldigt väl!
    Hoppas er konsert blir bra!

    SvaraRadera
  3. Även artister kan så klart ha en dålig dag. Tyvärr är det många som blir drabbade. Rest långt och betalat många kronor. Men alla
    artister gör säkert sitt bästa.
    Stockholms besöket verkar ändå ha varit toppen.
    Ny vecka. Ha det bra.
    Kram Viola

    SvaraRadera