fredag, maj 30, 2014

Dagens mission

Dagen idag har varit en ledig dag. Sovmorgon. Frukost framdukad av Hjärtat när jag vaknade. Lyxigt!
Efter den låg jag länge i sängen och lyssnade på regnet genom öppet fönster. Slumrade lite till. Väcktes av telefonen och så var dagens mission igång.
Store Bror skulle inhandla nytt fiskespö och andra fiskepryttlar och skjutsades till fiskeaffären.
Varje dag svärs det en ramsa över de där fiskesakstjyvarna men det är bara att gå vidare, av de prylarna lär vi aldrig mer se röken.
Lilla Systern skulle hämtas hos klasskamrat 1,5 mil bort och därför parkerades Store Bror hos Största Systern i stan så länge efter fiskeriinköpet och så åkte jag och hämtade ungdomar som skjutsades hit och dit. En timme senare landade jag hos Största Systern, vi åt pasta med lax, drack kaffe och åt alldeles för många punchrullar till efterrätt och så låg vi i en hög i soffan, jag och tre av kidsen, babblade, peppade och coachade varandra. Jag älskar våra högar. De är sällsynta, very sällsynta men när det händer är det helt enkelt ren och skär lycka. Rakt igenom.
Största Systern mår lite bättre och har fått färg på kinderna igen. Det är bra!
Ja, sen åkte vi hem, sonen åkte och fiskade, Lilla Systern hade en viktig serie att titta på och jag fick spunk på köksförrådet och har rivit ut allt som var däri. Jag får nog ihop det. Vilket år som helst……….

2 kommentarer:

  1. Skönt hon mår bättre! Krama från mig! Framdukad frukost, vilken lyx! Nu blir jag nog farmor vilken dag som helst :) Njut av helgen! Förresten, Grattis till jobbet!

    SvaraRadera