torsdag, maj 29, 2014

En lista

Den här veckan har bjudit på både omväxlande väder, känslor och aktiviteter.
Veckans värsta: När Största Systern hamnade på Akuten med hjärtklappning och andningssvårigheter. En blek och medtagen tjej på britsen medan EKG-sladdar och blodtrycksmanschett kopplades, blodprov togs och lite allmän villervalla där ett slag. Vid fotänden stod en orolig äkta man och en mamma.
Diagnosen blev så småningom "har inte en aning men det är inget akut". Kan vara stress. Och press. Sjukskriven tjej vilar nu ut hemmavid.
Veckans bästa: Att det är officiellt att jag den 1 september börjar en ny tjänst på min avdelning och alla goa, glada, fina kommentarer kring det. Börjar nästan tro att jag är lite bra ju!
Veckans knapptryckning: Hyrde ett sommarhus i Danmark i en vecka och bokade färjebiljetter.
Veckans "inte-nu-igen": Att efter 18 mail till skolan angående sonens praktik få ett meddelande att uppföljningen de tänkt ha med honom och oss blivit "nedprioriterat". På mitt sätt att tänka: "bortglömt".  Och att den sökta förlängningen till midsommar kan vi fetglömma. Han ska sluta praktisera den 5 juni. Slut. Punkt. Han får i alla fall fortsätta till hösten. Bra så!
Veckans afterwork: Igår kväll med kollegor. Pizzhäng med rödvin. Kaffe med god konjak. Mycket trevligt.
Veckans motvind: Igår kväll. När jag cyklade till after worken.
Veckans medvind: Igår kävll. När jag cyklade hem efter after worken.
Veckans braiga notering: Ingen huvudvärk. So far.
Veckans tröttaste: Jag. As usual

3 kommentarer:

  1. Trist med kidsen, men annars hur mycket positivt som helst! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Men du, mest bra ju! Och att DU är bra, det har jag ju vetat länge :)

    SvaraRadera
  3. Men Största Systern :( Denna stress, Äldsta har oxå sökt läkare för liknande besvär flera gånger! I övrigt mycket bra hos dig :)

    SvaraRadera