lördag, maj 17, 2014

Time out!

Den här donnan har en hel del stora saker i livet att rådda i precis nu. Vad är upp och vad är ner? Vissa dagar vet jag precis, andra dagar har jag inte en aning. Symtom på "den där väggen" har börjat dyka upp, igår irrade jag omkring och hittade inte bilen när jag skulle åka hem från jobbet, jag blir ledsen för ingenting och är så in i norden trött. Hela tiden.
Timeout.
Det är dags att ta time out och komma ifatt mig själv. En stubbe i skogen är bokad, en termos med kaffe och så  kameran och jag. Bara. 
Vi ses!
Over and out!

8 kommentarer:

 1. I will…..: TACK! KRAM! <3! Vet att du vet hur det kan kännas…….

  SvaraRadera
 2. Det gör du helt rätt i, men ta med dig ett paraply till din stubbe som kan ge lite skydd mot både regn och solsken. För det är ju så livet ser ut, en salig blandning av solsken och regnmoln och ibland måste man bara få stanna upp, ta skydd och djupandas.

  Ha det gott och njut av lugnet! <3

  SvaraRadera
 3. Skickar kramar och pepp! Alltid i din ringhörna!

  SvaraRadera
 4. Du kanske borde ta några fler dagars time out? Den där väggen ska man se upp för vet du ju och den kan komma för nära näsa i alldeles för hög hastighet.

  Var rädd om dig.

  Markattan

  SvaraRadera
 5. TJockmorsan: Tack! Ja, life is a rollercoster…….

  Spader Madame: Känns tryggt ska du veta! TACK!

  Markattan: Vet….. är bara så beroende av lönen…. har ändå kortat ned veckorna med semesterdagar, flexledigt m m. Tre veckor till semester….. det måste gå….!!! TACK fina du!

  SvaraRadera
 6. Att bara va är nödigt ibland. Var rädd ,om dig! Jag tänkte sms:at dig från gårdagens safari, men tog inga bilder med mobilen. Kameran blev kvar i husvagnen idag, när vi åkte hem. Jag blev sjuk, feber, ont i huvudet, magen och mår illa. Är glad om jag fick ner det viktigast i väskan. Nu missar jag Yngstas svåraste match just nu, bara för det! Känns jättetråkigt!

  SvaraRadera
 7. Nu mår jag lite bättre och fnissar när jag läser min kommentar här. Nödigt, skulle vara nödvändigt såklart ;) Hoppas du mår bättre idag!

  SvaraRadera