lördag, maj 24, 2014

Tjyvar och banditer

Solen skiner. Jag har väggkänning as usual för tillfället och befinner mig på skuggsidan. Med flit. Orkar inte med solgasset idag. Store Bror hör av sig och är förtvivlad. Någon har stulit alla hans fiskesaker som han ställt på hemligt ställe på pappans altan. De ställdes där igår kväll 22.30 och när han kom ut i morse var de borta. Fiske är bredvid handbollen hans livlina och tja, jävla tjyvar!!!!!!
Vi pratar ett slag, han vill slå på något. Förståeligt. Han kommer och krattar min gräsmatta istället. Hårt och länge.
Sen laddar han om. Det är Pride-festival i staden och handbollslaget ska delta med matchtröjorna på. Fina killarna ska gå med, hela högen.
I morgon ska vi rösta, Store Broren och jag. Vi har gjort val-kompassen och kommit fram till hur vi ska göra. Första gången för honom!
En helg glider fram!

3 kommentarer:

 1. Tjyvar vill vi inte ha! Hur har de hunnit???
  Man fattar inget! Jag röstade idag, när vi ändå handlade. Fick göra test på svt för att överhuvudtaget veta något. Men det blev som jag trodde, ungefär.

  SvaraRadera
 2. En snigel på ögat till alla tjuvar. Röstning för oss också imorgon. Har inte bestämt mig till 100%, men nåt blir det iaf.

  SvaraRadera
 3. Fy för den lede vad trött man blir på alla som inte kan hålla fingrarna borta från andras prylar. Hoppas sonen hittar glädje igen och så småningom får nya fiskesaker. Glad att ni röstar, att få rösta första gången är stort!!! kram på dig och du mota bort väggen!

  SvaraRadera